WordPress İndir

Son sürüm WordPress indirmek için doğru sayfadasınız. Dünyada bir çok web sitesinin gerek tasarımsal çeşitlilik gerekse ücretsiz kaynaklar nedeniyle tercih ettiği WordPress çok hızlı gelişen çekirdek yapısı, dünya çapında uzman ekibi, geliştirmeye fayda sağlayan yüzlerce kişilik takımı ile her sektöre hitap etmeyi başarıyor.

Son sürüm WordPress indir

Dünyanın en büyük haber sitelerinden tutun en büyük eticaret portallarına kadar bütün markaları WordPresse sitelerinin bir bölümünde muhakkak yer veriyor. Bazısı blog yazılımı olarak kullanıyor, bazısı sitesinin alt yapısını WordPress ile güçlendirerek yoluna devam ediyor. Sizde bu serüvene WordPress ile katılmak istiyorsanız en güncel WordPress sürümünü sitemizden indirebilir sonrasında Adım Adım WordPress Kurulumu başlıklı içeriğimizi takip ederek kendi web sitesini WordPress alt yapısı ile kurabilirsiniz.

Sürümler arasında ki geçişlerde ne gibi farklılıklar olmuş, yeni katılan özellikler neler, hangi eski fonksiyonlar kaldırılmış yada revize edilmiş bunları görmek içinde WordPress Haberleri kategorimizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

WordPress 3.0 Sürümleri

  WordPress 3.0.5 Türkçe İndir (3,2 MiB)
  WordPress 3.0.4 Türkçe İndir (3,2 MiB)
  WordPress 3.0.3 Türkçe İndir (3,2 MiB)
  WordPress 3.0.2 Türkçe İndir (3,2 MiB)
  WordPress 3.0.1 Türkçe İndir (3,1 MiB)
  WordPress 3.0 Türkçe İndir (3,1 MiB)

WordPress 2.9 Sürümleri

  WordPress 2.9.2 Türkçe İndir (2,6 MiB)
  WordPress 2.9.1 Türkçe İndir (2,6 MiB)
  WordPress 2.9 Türkçe İndir (2,6 MiB)

WordPress 2.8 Sürümleri

  WordPress 2.8.6 Türkçe İndir (2,5 MiB)
  WordPress 2.8.5 Türkçe İndir (2,5 MiB)